De oud profvoetballer Richard Knopper ( o.a. Ajax en ADO Den Haag) is begin 2020 gestart met zijn eigen Richard Knopper Football Academy. Via zijn Academy wil hij getalenteerde spelers door middel van persoonlijke begeleiding (nog) beter maken. Hij heeft niet alleen ervaring als speler, ook is hij jaren actief geweest als jeugdtrainer bij ADO Den Haag en
laatstelijk bij AJAX O(nder) 17.

Richard heeft rksv GDA leren kennen in de tijd dat hij nog zelf speler was bij ADO Den Haag en onder Maurice Steijn op ons complex een aantal trainingen heeft gevolgd. Hij was toen al onder de indruk van onze accommodatie en de vele mogelijkheden die het biedt, zowel bij goed als bij slecht weer.
De samenwerking moet er toe leiden dat spelers van Richard in alle weersomstandigheden kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en zichzelf daardoor kunnen verbeteren. Omgekeerd kunnen talenten van rksv GDA zichzelf “in de kijker “ spelen, waardoor zij eventueel kunnen worden toegelaten tot de Academy. Daarnaast zal Richard clinics geven aan de trainersstaf van rksv GDA en aan jeugdelftallen van GDA.

Zowel Richard als het bestuur van rksv GDA zien de samenwerking, die 1 augustus 2020 start, als een mooie ontwikkeling binnen de Haagsche voetbalsport.

Neem snel contact op voor een afspraak: Richard Knopper Football Academy – +31 (0)6 52 666 727 / info@richardknopperfootballacademy.nl